miercuri, 25 august 2010

Berbecut in sos

 İngrediente: -1 kg de carne miel(eu am luat 3 ciolane de berbecut)
-1 ceapa
-sos de rosii
-orez
-rozmarin
-sare
-piper
-6 linguri de ulei


Spalam bine carnea, o lasam sa se scurga de apa, condimentam cu sare piper si rozmarin si o punem la prajit cate 5 minute pe ambele parti.


Dupa ce s-a rumenit putin, adugam 3 pahare de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand carnea este fragede

İntre timp ne ocupam de sos.taiem ceapa marunt, o calim in putin ulei, adaugam sosul de rosii ,condimentam dupa gust si lasam la foc mic sa fiarba timp de 10 min.


Amestecam carnea cu sosul si servim cald!!Este fraged si delicios.Noi am servit alaturi de orez si salata verde.hmmm o nebunie!!mai avem o portie, doreste cineva?:)