miercuri, 11 august 2010

Muschi de vita in sos(salçalı biftek)

Am descoperit aceasta reteta intr-o revista mai veche turceasca, pe care ma pregateam s-o arunc la gunoi in momentul in care am gasit-o uitata de lume printr-un sertar:).nu numai ca a fost deliciooooooooasa dar e si foarte simplu de preparat:

İngrediente:
-1 kg de muschi de vita
-1 ceapa
-2 catei de usturoi
-1 lingura de pasta de rosii
-1 pahar de apa
-2 linguri de unt, ulei sau margarina
-sare si piper rosu macinat


prajim carnea cca 5-10 min pe fiecare parte pana se rumeneste putin, dupa care se scoate pe o farfurie.



in uleiul ramas adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt si le calim timp de 2-3 minute.

adaugam pasta de rosii diluata cu apa, punem si bucatile de carne, lasam sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade putin si gataaa!
noi am servit cu paste integrale pt ca ne place combinatia.
va recomand cu drag aceasta reteta,pe noi ne-a cucerit!!!