miercuri, 1 septembrie 2010

Pastrama cu oua ochiuri(pastırmalı yumurta)

İmi place pastrama de oaie de moooorrr in orice combinatie si sincer pana sa ma mut in turcia, nu mancasem niciodata la micul dejun cu oua ochiuri dar va garantez ca e o nebunie!!

İNGREDİENTE:
-150 gr pastrama de oaie taiata ff subtire(eu am cumparat-o feliata deja)
-3-4 oua
-o lingura margarina,unt sau ulei dupa preferinte(eu folosesc doar margarina pt ca untul nu ne place, da, stiu, nu e sanatoasa...etc etc, insa noi o folosim si in plus e margarina de tara 100%naturala)
-sare
-piper
-piper rosu

Punem bucatile de pastrama intr-un vas termorezistent sau intr-o tigaie impeuna cu margarina si prajim timp de 3min.Aveti grija sa nu tineti mai mult timp pe foc, fiind f subtire riscam sa se arda.


Adaugam si ouale, condimentam cu sare si piper si lasam la prajit cateva minte pana ce ochiurile sunt patrunse.