İngrediente:
-65 gr de unt la temperatura camerei
-135 gr zahar brun
-2 oua
-135 gr faina
-1 lingurita praf de copt
-2 lamai
Pentru sos avem nevoie de:
-150 de gr de cioclata alba
-75 ml smantana lichida dulce
Mixam zaharul cu untul!
Adaugam ouale, faina si praful de copt si mixam bine.Separat, spalam lamaile, le stergem bine si le dam pe razatoare
Punem si coaja rasa si sucul de la lamai peste compozitie si amestecam bine.
Tapetam o forma de chec cu hartie de copt, adaugam compozitia peste si dam la cuptorul preincalzit la 170 de grade pentru 25 de minute.
Separat, intr-o oala fierbem putin smantana si o adaugam peste bucatile de ciocolata.Amestecam pana se topeste ciocolata.
Dam compozitia la frigider pentru 15 minute.Scoatem chec-ul din cuptor, adaugam peste sosoul de ciocolata si fulgi de ciocolata si servim!